Fragt kun 39 kr. Gratis fragt på ordrer over 499,-

Levering 1-2 hverdage

5 stjerner i kundetilfredshed

Sikker betaling

Om os

 

 

 

Støttestrømpen.dk består af et lille team af strømpe-glade folk, som brænder for at give dig en god service, den bedst mulige vejledning og et produkt som du bliver rigtig glad for! 

 

Der er mange foredomme om støttestrømper. De er kedelige! Ubehagelige! Og kun til meget gamle mennesker!

Men vi er fast besluttet på at jævne fordommene med jorden og vise jer hvor flotte, moderne og behagelige støttestrømper kan være. Med den mission for øje, har vi samlet et stort udvalg af støttestrømper og kompressionstrømper til enhver smag.

Du finder både farveglade mønstre og klassiske farver, slidstærk bomuld og feminin nylon. Vi har udvalgt hvert eneste produkt udfra strenge krav om god kvalitet og behagelig pasform. 

 

Se dig omkring og spørg endelig hvis du er i tvivl om noget!

KVALITET OG PRODUKTION

Støttestrømper og kompressionstrømper sidder helt tæt på kroppen og det er derfor vigtigt for os, at alle vores produkter er testet og godkendt, samt at de er produceret i Europa under ordentlige arbejdsforhold.

Derfor er alle vores produkter medicinsk testet for deres funktion, produceret i overensstemmelse med EU standard BS6612:1985 og bærer certifikaterne: RAL-GZ387, Öko-tex og CE Medical Device.

 

Nyhedsbrev
Hjemmelevering! Vi leverer din pakke direkte til din dør eller postkasse!