Fragt kun 39 kr. Gratis fragt på ordrer over 499,-

Levering 1-2 hverdage

5 stjerner i kundetilfredshed

Sikker betaling

 

 

Generelle oplysninger

Støttestrømpen.dk

Fuglebækvej 3E

2770 Kastrup

Danmark

Tlf.: +45 32 51 30 36

E-mail: info@stoettestroempen.dk

CVR.: 26541115


Levering og fragt

Støttestrømpen.dk tilbyder levering med DAO eller GLS.

GLS til pakkeshop: Leverer alle hverdage.

Leveringstid er 1-2 hverdage. Alle pakker sendes med sporingsnummer. Du modtager information på mail, når din pakke ankommer til pakkeshoppen.

 

DAO hjemme- og shoplevering: Leverer alle dage på året – også weekender og helligdage. Leveringstid er 1-2 hverdage. Alle pakker sendes med sporingsnummer. Du modtager information på mail og SMS med trackingnummer samt information om, når din pakke ankommer til pakkeshoppen eller er leveret på adressen.

 Særligt ved levering med DAO

DAO (Dansk Avis Omdeling) leverer morgenaviser og kører ud med pakker om natten. Det betyder, at din pakke ligger klar til dig om morgenen ved døren eller i din postkasse. DAO afleverer helst din pakke i postkassen, men er den for stor til at være deri, bliver den lagt i en plastikpose ved døren. Du får besked på mail eller sms, når din pakke er leveret på adressen.
Bor du i en opgang, f.eks. 2. tv., vil din pakke blive leveret uden for din hoveddør på 2. tv. Eftersom DAO også leverer morgenaviser, har de nøgle til de fleste opgange i Danmark, men bor du i en etagebygning, som DAO ikke har adgang til, vil din pakke blive omdirigeret til en DAO Pakkeshop. Du får besked på mail eller sms, hvis din pakke bliver omdirigeret til en pakkeshop.
Er den valgte pakkeshop fyldt ved levering, så vil DAO omdirigere din pakke til nærmeste pakkeshop.
DAO Hjemmelevering er kun en mulighed for pakker op til 3 kg.
DAO kan ikke tilbyde levering til Fur. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af DAO's og GLS's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

 

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Støttestrømpen.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

99% af alle pakker, der bestilt inden klokken 14 mandag-torsdag og klokken 13 fredag, sendes samme dag.

Vi sender ikke pakker i weekenden. 

Fragtpriser kan variere.

Det er udelukkende kundens ansvar, at leveringsadressen er angivet korrekt. Støttestrømpen.dk dækker ikke de ekstra omkostninger, der må være ved ukorrekt leveringsadresse.

 

Uafhentede pakker

Hvis din pakke returneres til os pga. manglende afhentning eller fordi du har nægtet modtagelse, vil vi opkræve et returfragt gebyr svarende til den faktiske fragtpris, som det har kostet at sende pakken frem og tilbage, dette bliver modregnet i dit tilgodehavende.

 

Returnering og/eller ombytning

 

OBS: Af hygiejniske årsager, bytter/returnerer vi ikke trusser og boxer shorts hvor plomberingen er brudt

 

Vedlæg altid returseddel til pakken, så vi ved, hvem den er fra og hvad du ønsker. Du modtager altid en returseddel sammen med din ordrebekræftelse.

Har du mistet din returseddel, kan du hente den HER.

 

Køber afholder alle udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Når du sender varer retur, er det dit ansvar at pakken kommer sikkert frem til os.

Vi anbefaler at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet.

Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt, vores kundeservice vil dog gerne hjælpe dig gennem forløbet.

 

Det er et krav, at varen er ubrugt, ren og i original emballage. 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Når du returnerer en vare, refunderer vi hele beløbet på varen.

Køber betaler selv fragten.

OBS: Vi modtager IKKE pakker sendt med DAO, da de ikke leverer til erhverv, men vil blive videresendt til pakkeshops

 

Her kan du nemt købe returfragt til din returpakke, så du slipper for at stå i kø i pakkeshoppen.

KØB DIN LABEL HER

 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Send os altid en email på info@stoettestroempen.dk hvis du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere din returnering.

 

Fortrydelsesret

 

OBS: Af hygiejniske årsager, bytter/returnerer vi ikke trusser og boxer shorts. 

 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved info@stoettestroempen.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I

din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Det er et krav at varen er ubrugt, ren og i original emballage. 

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Betaling

Støttestrømpen.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Electron, samt PayPal og bankoverførsel.

Ved betaling med PayPal opkræves et gebyr på 4%. Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordning.

 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Støttestrømpen.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæses dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder),

uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Fuglebækvej 3E

2770 Kastrup

Email: info@stoettestroempen.dk

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse per telefon eller E-mail og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

 

Reklamation: Kontakt først returafdelingen på info@stoettestroempen.dk .

Inkluder billede af fejl og ordrenummer i mailen, samt beskrivelse af fejl.

 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Støttestrømpen.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Som standard kan man forvente en holdbarhed på 1 år/50 vaske på alle strømper, med undtagelse af nylon produkter, som er mere sarte. 

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger i så fald varen skal retur.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

Hvad er ikke en reklamation

Fejlen på varen skal være opstået under produktionen, for at der er tale om en reklamation.

Reklamation er ikke berettiget hvis fejlen skyldes forkert behandling eller vask af varen, eller hvis strømpen hænger fast i noget som forårsager en løbefejl, et hul, en revne eller lignende.

Reklamationen er ikke berettiget, hvis der er tale om slid eller hvis varen har været udsat for en større fysisk belastning, end man kan forvente af den pågældende vare.

 

Hvis du har en reklamation, bedes du sende en e-mail til: info@stoettestroempen.dk.

 

Din reklamationsvare sendes efter aftale per e-mail til adressen:

Støttestrømpen.dk

Fuglebækvej 3E

2770 Kastrup

Email: info@stoettestroempen.dk

 

Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgørende korrespondance mv.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver disse personoplysninger til fragtfirmaet DAO eller GLS, som er nødvendige for at de kan levere varen til dig.

Fragtfirmaet vælger du selv, i forbindelse med bestilling af din ordre.

 

Personoplysningerne registreres hos os (Pil-Pak A/S) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Virksomhederne er :

 • Fragtfirmaer, så vi kan leverer din varer.
 • Betalingsudbydere, så vi kan modtage din betaling eller refundere et køb.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på støttestrømpen.dk er Pil-Pak A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det.

Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@stoettestroempen.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@stoettestroempen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 


I forbindelse med den nye EU-lov kaldet General Data Protection Regulation (GDPR), har vi opdateret vores persondatapolitik.

Vi ønsker nemlig fortsat at tage ansvar og beskytte alle vores kunder og brugere. Vi garanterer dig, at alle oplysninger, som du deler med os, forholdes privat og fortroligt.

Vi sætter en ære i at håndtere dine persondata med største forsigtighed og professionalisme. I følgende afsnit kan du læse om hvordan og hvornår vi behandler dine personlige data her hos Støttestrømpen.dk

Du kan læse mere om lovgivningen og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside.

Den nye GDPR erstatter tidligere lovgivning og træder i kraft den 25. maj 2018.

 

1. Vores persondata- og privatlivspolitik

Støttestrømpen.dk overholder GDPR og vil løbende bestræbe sig på, at alle retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger overholdes i fremtiden.

Ved at benytte hjemmesiden www.støttestrømpen.dk og tilknyttede tjenester samtykker du til, at Støttestrømpen.dk behandler dine personoplysninger i henhold til GDPR. Denne persondatapolitik gælder for alle støttestrømpen.dk’s brugere og kunder fra den 25. maj 2018.

2. Dataansvar

Støttestrømpen.dk er dataansvarlig og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med GDPR.

Vi indsamler og behandler persondata som et naturligt led i driften af www.støttestrømpen.dk og har derfor vedtaget denne persondatapolitik. Den fortæller dig, hvordan vi behandler de persondata, som vi indsamler og bruger, når du anvender vores tjenester.

Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke persondata vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Vores kontaktoplysninger:
Støttestrømpen.dk
Fuglebækvej 3E
2770 Kastrup
Danmark
Tlf.: 0045 32 51 30 36
E-mail: info@stoettestroempen.dk
CVR.: 26541115

3. Behandling af dine personoplysninger

Hvis du besøger vores hjemmesiden uden at gøre et køb, indsamles der ingen persondata om dig. Du skal dog være opmærksom at hjemmesiden anvender cookies, for at sikre og vedligeholde hjemmesidens funktion og brugervenlighed. Du kan læse mere om cookies her.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, foretager et køb eller kontakter os, anvender vi din persondata for at kunne levere vores tjenesteydelser til dig.

De persondata som vi anvender ved tilmelding af nyhedsbrev, eller hvis du kontakter os, er: Dit navn og e-mailadresse.

De persondata som vi anvender ved bestilling og køb af varer, er: Dit navn, adresse, tlf.nummer, e-mailadresse, samt bankoplysninger.

Vi indsamler og opbevarer dine persondata i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. Dette værende:

 • Levering af varer, herunder ekspedering af din ordre.
 • Returnering af varer og tilbagebetaling af din ordre.
 • Ved tilmelding af nyhedsbrev.
 • Opfyldelse af din anmodning om særlige tjenester.

Du kan læse om de enkelte tjenester i det følgende. Vi bestræber os altid på at overholde de generelle principper, som er beskrevet efter de enkelte tjenester.
 

- Ordrer

I forbindelse med din ordre registrer vi dit navn, adresse, tlf.nr og e-mailadresse. Din ordre gennemgår flere trin, før varen lander hos dig. Vi arbejder med en række systemer og leverandører, som kan have brug for at modtage din information, i forbindelse med behandling af din ordre. Vi arbejder sammen med følgende:
 

 • ScanNet, vores webshop platform og mailsystem
 • Fragtfirmaerne DAO, GLS og PostNord
 • PayPal (hvis du betaler med PayPal)
 • NETS (hvis du betaler med kort)
 • Danske Bank
 • MailChimp (hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev)


Vi behandler disse oplysninger på baggrund af dit samtykke, og overholder de øvrige vilkår i persondatapolitikken.

Vi benytter kun databehandlere som giver de fornødne garantier for at have indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger på en sådan måde, at behandlingen vil overholde relevante krav i gældende databeskyttelseslovgivning, inkl. beskyttelsen af den registreredes rettigheder.
 

- Nyhedsbrev

Du kan i forbindelse med et køb eller særskilt på vores hjemmeside, tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du vil altid kunne framelde dig denne service. Vi benytter servicen MailChimp, til at udsende vores nyhedsbreve. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev vil der således ske videregivelse af dit navn og e-mailadresse til MailChimp. Vi anvender en teknologi fra MailChimp, hvor vi kan se hvis du har klikket på et af vores links i vores nyhedsbrev. Vi anvender kun oplysningerne til statistiske formål.
 

- Google og Cookies

Støttestrømpen.dk anvender Cookies. Det gør vi for at kunne lagre dine varer i din indkøbskurv. Vi bruger desuden Googles tjenester Google Analytics og Google Remarketing. Disse tjenester bruger også Cookies. Via Google indsamler og behandler vi data, om de besøgende på vores hjemmeside for at optimere besøget og indholdet på siden.
Dette kan du læse mere om her og her.

 

4. Sikkerhed

Vi passer på dine persondata for at undgå, at de utilsigtet går tabt eller bliver ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi anvender databehandlere i EU som opbevarer og behandler personoplysninger på vegne af støttestrømpen.dk i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, kan dit navn og e-mail blive overført til MailChimps servere i USA. MailChimp er Privacy Shield certificeret, jf. https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG, og MailChimp sikrer derfor et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for fx diskrimination, ID-tyveri eller -svindel, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

 

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.
En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. 

Sådan anvender vi cookies på Støttestrømpen.dk

Hos Støttestrømpen anvender vi cookies på støttestrømpen.dk for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies støttestrømpen.dk anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

Teknisk nødvendige cookies

Støttestrømpen.dk administreres af Hostedshop. Støttestrømpen bruger cookies, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi Hostedshops cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.

Marketing og optimeringscookies

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere. Vi anvender også en cookie ved visning af Youtube-film på støttestrømpen.dk. Med denne cookie registrerer Youtube, hvilke videoer du har set, og hvor meget af dem du har set. 

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

                                                

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os via e-mail til info@støttestrømpen.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 17.02.2020

Nyhedsbrev
Hjemmelevering! Vi leverer din pakke direkte til din dør eller postkasse!