Gratis fragt på ordre over 300,-

Levering 1-2 hverdage

5 stjerner i kundetilfredshed

Sikker betaling

 

Generelle oplysninger

Støttestrømpen.dk

Fuglebækvej 3E

2770 Kastrup

Danmark

 

Tlf.: 0045 32 51 30 36

E-mail: info@stoettestroempen.dk

CVR.: 26541115

Levering og fragt

Støttestrømpen.dk sørger for levering med DAO eller GLS.

Leverings tid er 1-2 hverdage. Alle pakker sendes med sporingsnummer. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Støttestrømpen.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Alle pakker, der bestilt inden klokken 14 mandag-torsdag og klokken 13 fredag, sendes samme dag.

Vi sender ikke pakker i weekenden. 

 

Fragt & ekspedition pris kr. 49,- ( fragtfrit levering ved køb af min. 300 kr. ).

 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af DAO's og GLS's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Støttestrømpen.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen En dag tidligere for at kompensere for dette. 

 

Det er udelukkende kundens ansvar, at leveringsadressen er angivet korrekt. Støttestrømpen.dk dækker ikke de ekstra omkostninger, der må være ved ukorrekt leveringsadresse.

 

Returnering og/eller ombytning

Send os altid en email på info@stoettestroempen.dk hvis du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere din returnering.

Køber afholder alle udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

 

Det er et krav, at varen er ubrugt, ren og i original emballage. 

Vedlæg altid returseddel til pakken, så vi ved, hvem den er fra og hvad du ønsker. Du modtager altid en returseddel sammen med din ordrebekræftelse.

Har du mistet din returseddel, kan du hente den HER.

 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Når du returnerer en vare, refunderer vi hele beløbet på varen.

Køber betaler selv fragten.

Har du mistet din returseddel, kan du hente den HER.

 

OBS: Undgå at sende med DAO, da de ikke leverer til erhverv

 

Her kan du nemt købe returfragt til din returpakke, så du slipper for at stå i kø i pakkeshoppen.

KØB DIN LABEL HER

 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved info@stoettestroempen.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I

din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Det er et krav at varen er ubrugt, ren og i original emballage. 

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Betaling

Støttestrømpen.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Electron, samt PayPal og bankoverførsel.

Ved betaling med PayPal opkræves et gebyr på 3,5%. Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordning.

 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Støttestrømpen.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæses dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder),

uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Fuglebækvej 3E

2770 Kastrup

Email: info@stoettestroempen.dk

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse per telefon eller E-mail og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Reklamation: Kontakt først returafdelingen på info@stoettestroempen.dk .

Inkluder billede af fejl og ordrenummer i mailen, samt beskrivelse af fejl.

 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Støttestrømpen.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Som standard kan man forvente en holdbarhed på 1 år/50 vaske på alle strømper, med undtagelse af nylon produkter, som er mere sarte. 

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger i så fald varen skal retur.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

Hvad er ikke en reklamation

Fejlen på varen skal være opstået under produktionen, for at der er tale om en reklamation.

Reklamation er ikke berettiget hvis fejlen skyldes forkert behandling eller vask af varen, eller hvis strømpen hænger fast i noget som forårsager en løbefejl, et hul, en revne eller lignende.

Reklamationen er ikke berettiget, hvis der er tale om slid eller hvis varen har været udsat for en større fysisk belastning, end man kan forvente af den pågældende vare.

 

Hvis du har en reklamation, bedes du sende en e-mail til: info@stoettestroempen.dk.

 

Din reklamationsvare sendes efter aftale per e-mail til adressen:

Støttestrømpen.dk

Fuglebækvej 3E

2770 Kastrup

Email: info@stoettestroempen.dk

 

Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgørende korrespondance mv.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver disse personoplysninger til fragtfirmaet DAO eller GLS, som er nødvendige for at de kan levere varen til dig.

Fragtfirmaet vælger du selv, i forbindelse med bestilling af din ordre.

 

Personoplysningerne registreres hos os (Pil-Pak A/S) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Virksomhederne er :

  • Fragtfirmaer, så vi kan leverer din varer.
  • Betalingsudbydere, så vi kan modtage din betaling eller refundere et køb.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på støttestrømpen.dk er Pil-Pak A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det.

Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@stoettestroempen.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@stoettestroempen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 17.02.2020

Vi har FERIELUKKET fra 19-25. juli og sender derfor ikke ordrer ud i denne periode. Vi svarer derfor ikke mails og tlf.