Gratis fragt i maj

Levering 1-2 hverdage

5 stjerner i kundetilfredshed

Sikker betaling

Om materialerne

Du finder mange forksellige materialer i vores sortiment. Her kan du læse om deres egenskaber.

 

STØTTE- OG KOMPRESSIONSSTRØMPER

Bomuld

Det traditionelle strømpegarn. Bomuld er en naturfiber, som er blevet spundet, vævet og farvet siden forhistorisk tid – og dette er ikke uden grund. Bomuld er kendt for sin styrke og holdbarhed og er også varmeledende. Vores bomulds støttestrømper har et højt indhold af bomuld, for at give den optimale holdbarhed og den bedste støtte til dine ben og fødder. 

Se vores støttestrømper i bomuld her

 

Bambus
Et naturmateriale som historisk set, kun blev brugt til konstruktionselementer. De seneste år er en række teknologier dog blevet udviklet, så bambusen nu kan bruges i en række tekstiler. Bambus materialet er kendt for dets enestående absorberings evne og blødhed mod huden – noget du også vil opleve med SupCares produkter. Bambus materialet har kanaler, så de absorberer fugten, så den suges væk fra huden og holder dine fødder kølige og tørre.

Se vores støttestrømper i bambus her

 

Mikrofiber

Mikrofiber er populært hos både mænd og kvinder. Den komplekse fibre, som er produceret af polyester og polyamid, føles ultra blød og tilføjer en ekstrem komfort til det færdig vævede materiale. Denne fibre anvendes blandt andet i vores flystøttestrømper.

Se vores støttestrømper i mikrofiber her

 

Uld

Uld er det mest åndbare naturmateriale der findes. Ulden hjælper med at regulere kroppens temperatur og holder din hud varm om vinteren og kold om sommeren. Fra naturens side er materialet antibakterielt.

Se vores støttestrømper med uld her

 

Nylon

Materialet nylon giver en fin transparent strømpe, til dig som ønsker et diskret look. Vi anbefaler det til fint brug, da nylon ikke er ligeså slidstærkt som vores andre materialer.

Se vores støttestrømper i nylon her

SPORTSPRODUKTER

CoolMax 

Materialet er udviklet til den aktive livsstil. CoolMax strømper sikre at al fugt transporteres væk fra foden og holden den tør, samt har en antibakteriel overflade som absorberer lugt. Andre fantastiske egenskaber, er blandt andet materialets modstandsdygtighed over for at falme, skrumpe og rynke.

 

Dri Release 

Et ekstremt behageligt materiale ved varme temperaturer. De høj teknologiske Dri Release fibre er udviklet til at holde dine fødder tørre 4 gange bedre end bomuld.

 

Polyamide

Et syntetisk materiale som væves sammen med elastan og Lycra for at opnå en tråd af høj styrke og blødhed, en egenskab som tydeligt mærkes i SupCares produkter. Polyamid bliver hyppigt anvendt ved fremstillingen af mange forskellige typer sports kompressionsstrømper.

 

SoftAir

Luksus valget. Dette er et af de nyeste fibre på markedet. En ekstremt blød og fleksibel fiber der giver optimal bevægelsesfrihed, termoregulering og en hud der kan ånde selv ved længerevarende, krævende træning. 

 

Se vores sportsstrømper her

Nyhedsbrev
TILBUD! FRI FRAGT I MAJ! 🚛