Fragt kun 39 kr. Gratis fragt på ordrer over 499,-

Levering 1-2 hverdage

5 stjerner i kundetilfredshed

Sikker betaling

Engrosaftaler:

Ønsker du en fordelagtig engrosaftale, kan du kontakte Støttestrømpen.dk på tlf.: 32513036 eller på mail info@stottestrompen.dk og få mere info omkring vilkår og betingelser.
 
Hos støttestrømpen.dk følger vi også med i blogs og vi sætter stor pris på, når bloggere og magasiner skriver om os. Vi er altid åbne for seriøse henvendelser og hører gerne dit forslag til et samarbejde.

 

For bloggere og magasiner:

Vi vurderer gang for gang, hvorvidt et samarbejde er relevant for både dig og os, samt antallet af produkter der gives væk. For alle samarbejder, ønsker vi naturligvis at du linker til vores side.

 

Brug af billeder og produkttekster

Så længe du linker til vores hjemmeside, kan du frit gøre brug af vores billeder og produkttekster, hvis du vil skrive om vores produkter.

 

Test af produkter

Vi sender gerne produkter til dig, hvis du er interesseret i at teste vores produkt og skrive om din oplevelse med det. Da det ikke er gratis for os at sende produkter, har vi dog visse krav til hvor mange læsere din blog eller magasin har. Brug kontaktformularen nederst, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Konkurrencer

Vi involvere os gerne i konkurrencer hvor vores produkter bliver udloddet som præmie. Ligesom med test af produkter, har vi dog krav til antallet af læsere af din blog eller magasin.

Tøv ikke med at skrive til os på info@stoettestroempen.dk

 

Personalekøb

Arbejder du for eksempel på en afdeling eller arbejdsplads med flere, som gerne vil lave en samlet bestilling? 

Så foretag en samlet bestilling på minimun 10 par strømper, og opnå en rabat på 10% på det samlede beløb.


Send os en e-mail for at oprette en sådan aftale på: info@stottestrompen.dk

 

Din bestillingsseddel kan du hente her:
Bestillingsseddel.pdf
 


 

Nyhedsbrev
Hjemmelevering! Vi leverer din pakke direkte til din dør eller postkasse!