Fragt kun 39 kr. Gratis fragt på ordrer over 499,-

Levering 1-2 hverdage

5 stjerner i kundetilfredshed

Sikker betaling

Hvem har brug for støttestrømper?

 

• Personer som går og står i længere tid, på arbejdet og i hverdagen.

• Personer som sidder statisk i længere tid – eksempelvis ved flyrejser og længere køreture.

• Gravide, der føler hævelser i ben og fødder.

• Enhver som har tendens til åreknuder, kan formindske smerten ved hjælp af støttestrømper.

 

STØTTESTRØMPERS FUNKTION

Støttestrømpens funktion er, at forbedre cirkulationen fra ben og fødder tilbage til hjertet. Støttestrømpens tryk på vrist og læg bevirker, at cirkulationen forbedres, og hjælper med at reducere hævelser i ben og fødder.

 

NÅR DU ER UDE OG REJSE 

Når du rejser, sidder du ofte stille i lang tid, hvilket gør benene stive og ufleksible. Støttestrømpen lægger et pres på venerne, der medføre at cirkulationen tilbage til hjertet forbedres.

 

HVAD ER MMHg ? 

Hg står for millimeter af kviksølv. Oprindeligt var det mængden af kviksølv som fik barometeret til at stige ved forskellige tryk. MmHg er et udtryk der fortæller, hvor stor kompression (tryk) strømpen yder. Jo højere mmHg, jo højere kompression.

 

Vores strømper er med mild kompression, hvilket vil sige at de yder kompression med 16-18 mmHg. Vi har også støtte-strømper med højere kompression (klasse 1 18-22 mmHg) for dem der kræver mere støtte.

 

 

STØRRELSER 

For at finde den korrekte størrelse på støttestrømper, skal du bruge din ankel og læg omkreds. På Støttestrømpen.dk er vist en størrelsesguide, så du kan vælge din rigtige størrelse. Da støttestrømper er meget strækbare, er det vigtigt at du tager dem på så tidligt som muligt om dagen, for at lette trykket i læggen. 

 

 

HVAD ER ÅREKNUDER ?

Åreknuder er vener, der er blevet beskadiget. Venernes funktion er at lede blodet tilbage til hjertet. Venerne indeholder veneklapper, som skal forhindre at blodet løber den forkerte vej, når man ved bevægelse af benenes muskler øger blodtrykket i en vene.

 

Åreknuder opstår, hvis veneblodtrykket i benenes blodårer bliver så højt, at blodkarret giver efter og udvides. Hos personer med meget elastisk bindevæv kan åreknuder dannes ved normalt veneblodtryk. I de fleste tilfælde skyldes udviklingen af åreknuder en kombination af utætte veneklapper, eftergiveligt bindevæv og stillestående arbejde.

 

Gravide udvikler ofte åreknuder, da den ændrede hormonbalance medfører mere eftergiveligt bindevæv, og den gravide livmoders tryk på bækkenvenerne vanskeliggør blodets passage ud af benene. Støttestrømper er med til at lægge pres på venerne, der medføre at blodstrømningen tilbage til hjertet bliver bedre. Hvis du løber, så kan det også være en rigtig god idé at købe løbestrømper.

 

Over 500.000 danskere har åreknuder.

Nyhedsbrev
Hjemmelevering! Vi leverer din pakke direkte til din dør eller postkasse!