Gratis fragt på ordre over 300,-

Levering 1-2 hverdage

5 stjerner i kundetilfredshed

Sikker betaling

Er du blogger eller skribent? - Så kan du måske samarbejde med os?

Hos støttestrømpen.dk følger vi også med i blogs og vi sætter stor pris på, når bloggere og magasiner skriver om os. Vi er altid åbne for seriøse henvendelser og hører gerne dit forslag til et samarbejde.

 

Vi vurderer gang for gang, hvorvidt et samarbejde er relevant for både dig og os, samt antallet af produkter der gives væk. For alle samarbejder, ønsker vi naturligvis at du linker til vores side.

 

Brug af billeder og produkttekster

Så længe du linker til vores hjemmeside, kan du frit gøre brug af vores billeder og produkttekster, hvis du vil skrive om vores produkter.

 

Test af produkter

Vi sender gerne produkter til dig, hvis du er interesseret i at teste vores produkt og skrive om din oplevelse med det. Da det ikke er gratis for os at sende produkter, har vi dog visse krav til hvor mange læsere din blog eller magasin har. Brug kontaktformularen nederst, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Konkurrencer

Vi involvere os gerne i konkurrencer hvor vores produkter bliver udloddet som præmie. Ligesom med test af produkter, har vi dog krav til antallet af læsere af din blog eller magasin.

 

Tøv ikke med at skrive til os på info@stoettestroempen.dk

Vi har FERIELUKKET fra 19-25. juli og sender derfor ikke ordrer ud i denne periode. Vi svarer derfor ikke mails og tlf.