JULEGAVER
Vi bytter alle julegaver til og med 1.februar 2019

Persondatapolitik


I forbindelse med den nye EU-lov kaldet General Data Protection Regulation (GDPR), har vi opdateret vores persondatapolitik.

Vi ønsker nemlig fortsat at tage ansvar og beskytte alle vores kunder og brugere. Vi garanterer dig, at alle oplysninger, som du deler med os, forholdes privat og fortroligt.

Vi sætter en ære i at håndtere dine persondata med største forsigtighed og professionalisme. I følgende afsnit kan du læse om hvordan og hvornår vi behandler dine personlige data her hos Støttestrømpen.dk

Du kan læse mere om lovgivningen og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside.

Den nye GDPR erstatter tidligere lovgivning og træder i kraft den 25. maj 2018.


1. Vores persondata- og privatlivspolitik

Støttestrømpen.dk overholder GDPR og vil løbende bestræbe sig på, at alle retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger overholdes i fremtiden.

Ved at benytte hjemmesiden www.støttestrømpen.dk og tilknyttede tjenester samtykker du til, at Støttestrømpen.dk behandler dine personoplysninger i henhold til GDPR. Denne persondatapolitik gælder for alle støttestrømpen.dk’s brugere og kunder fra den 25. maj 2018.


2. Dataansvar

Støttestrømpen.dk er dataansvarlig og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med GDPR.

Vi indsamler og behandler persondata som et naturligt led i driften af www.støttestrømpen.dk og har derfor vedtaget denne persondatapolitik. Den fortæller dig, hvordan vi behandler de persondata, som vi indsamler og bruger, når du anvender vores tjenester.

Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke persondata vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Vores kontaktoplysninger:
Støttestrømpen.dk
Fuglebækvej 3E
2770 Kastrup
Danmark
Tlf.: 0045 32 51 30 36
E-mail: info@stoettestroempen.dk
CVR.: 26541115


3. Behandling af dine personoplysninger

Hvis du besøger vores hjemmesiden uden at gøre et køb, indsamles der ingen persondata om dig. Du skal dog være opmærksom at hjemmesiden anvender cookies, for at sikre og vedligeholde hjemmesidens funktion og brugervenlighed. Du kan læse mere om cookies her.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, foretager et køb eller kontakter os, anvender vi din persondata for at kunne levere vores tjenesteydelser til dig.

De persondata som vi anvender ved tilmelding af nyhedsbrev, eller hvis du kontakter os, er: Dit navn og e-mailadresse.

De persondata som vi anvender ved bestilling og køb af varer, er: Dit navn, adresse, tlf.nummer, e-mailadresse, samt bankoplysninger.

Vi indsamler og opbevarer dine persondata i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. Dette værende:
  • Levering af varer, herunder ekspedering af din ordre.
  • Returnering af varer og tilbagebetaling af din ordre.
  • Ved tilmelding af nyhedsbrev.
  • Opfyldelse af din anmodning om særlige tjenester.
Du kan læse om de enkelte tjenester i det følgende. Vi bestræber os altid på at overholde de generelle principper, som er beskrevet efter de enkelte tjenester.

- Ordrer

I forbindelse med din ordre registrer vi dit navn, adresse, tlf.nr og e-mailadresse. Din ordre gennemgår flere trin, før varen lander hos dig. Vi arbejder med en række systemer og leverandører, som kan have brug for at modtage din information, i forbindelse med behandling af din ordre. Vi arbejder sammen med følgende:

  • ScanNet, vores webshop platform og mailsystem
  • Fragtfirmaerne DAO, GLS og PostNord
  • PayPal (hvis du betaler med PayPal)
  • NETS (hvis du betaler med kort)
  • Danske Bank
  • MailChimp (hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev)

Vi behandler disse oplysninger på baggrund af dit samtykke, og overholder de øvrige vilkår i persondatapolitikken.

Vi benytter kun databehandlere som giver de fornødne garantier for at have indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger på en sådan måde, at behandlingen vil overholde relevante krav i gældende databeskyttelseslovgivning, inkl. beskyttelsen af den registreredes rettigheder.

- Nyhedsbrev

Du kan i forbindelse med et køb eller særskilt på vores hjemmeside, tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du vil altid kunne framelde dig denne service. Vi benytter servicen MailChimp, til at udsende vores nyhedsbreve. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev vil der således ske videregivelse af dit navn og e-mailadresse til MailChimp. Vi anvender en teknologi fra MailChimp, hvor vi kan se hvis du har klikket på et af vores links i vores nyhedsbrev. Vi anvender kun oplysningerne til statistiske formål.

- Google og Cookies

Støttestrømpen.dk anvender Cookies. Det gør vi for at kunne lagre dine varer i din indkøbskurv. Vi bruger desuden Googles tjenester Google Analytics og Google Remarketing. Disse tjenester bruger også Cookies. Via Google indsamler og behandler vi data, om de besøgende på vores hjemmeside for at optimere besøget og indholdet på siden.
Dette kan du læse mere om her og her.


4. Sikkerhed

Vi passer på dine persondata for at undgå, at de utilsigtet går tabt eller bliver ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi anvender databehandlere i EU som opbevarer og behandler personoplysninger på vegne af støttestrømpen.dk i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, kan dit navn og e-mail blive overført til MailChimps servere i USA. MailChimp er Privacy Shield certificeret, jf. https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG, og MailChimp sikrer derfor et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for fx diskrimination, ID-tyveri eller -svindel, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
x
logo

BESTILLINGSLISTE

Varenummer Navn Pris Antal