Kontakt

 

Virksomhedsoplysninger

Støttestrømpen.dk - Fuglebækvej 3 E - 2770 Kastrup - Telefon 32 51 30 36 - Fax 32 51 80 38 - E-mail info@stottestrompen.dk-
CVR 26541115
Etableringsår: 1968

 

Kundeservicepunkt

Du kan kontakte os på tlf.: 32513036 mellem 11-14 eller på mail info@stottestrompen.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdage. Støttestrømpen.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

 

Send en mail når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.  

 
Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Støttestrømpen.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Bestilling

 støttestrømpen.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med støttestrømpen.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@stottestrompen.dk

 

 

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
x
logo

BESTILLINGSLISTE

Varenummer Navn Pris Antal