Gratis fragt ved køb over 300 kr.

Levering 1-2 hverdage

5 stjerner i kundetilfredshed

Sikker betaling

Støttestrømpens enestående virkning

Støttestrømpens enestående virkning

Støttestrømper forbedrer blodcirkulationen fra ben og fødder til hjertet. Med hjælp fra støttestrømper reduceres eventuelle hævelser i ben, trætte fødder og risiko for åreknuder. 

 

Venepumpens funktion bliver mærkbart bedre, fordi støttestrømpen giver en ydre massage og et tryk, som forbedrer cirkulationen og resulterer i en sundere og mere behagelig hverdag.

 

Der findes mange forskellige typer støttestrømper, som passer til individuelle behov og situationer. Således finder du både støttestrømper til mænd, støttestrømper til gravide, moderigtige støttestrømper og den stærkere klasse 2 kompressionsstrømpe. 

 

Hvem har brug for støttestrømper?

Hvis du er i starten af 30’erne, kan det være svært at forestille sig selv med støttestrømper. Mange forbinder denne type strømper med ældre mennesker, der lider af diverse venelidelser. Det er dog en forkert opfattelse, da strømper med støtte tværtimod passer til mange formål og aldersgrupper. Vi har lavet en lille liste de som kan have stor gavn af støttestrømper:

 

  • Personer som går og står i længere tid, på arbejdet og i hverdagen. 
  • Personer som sidder statisk i længere tid – eksempelvis på arbejdet, flyrejser og længere køreture. 
  • Gravide, der føler hævelser i ben og fødder. 
  • Enhver som har tendens til åreknuder, kan formindske smerten ved hjælp af støttestrømper. 

 

Der kan altså være mange situationer, hvor strømper med støtte er en fordel – også selvom du ikke er gravid eller døjer med venelidelser. 

 

Vores store udvalg af støttestrømper giver dig en enestående chance for, at finde en variant der passer til dig og dine behov. I sortimentet af klasse 1 støttestrømper finder du modeller der både er funktionelle og moderne.  Vi har mange tilbud, hvor du kan få 2 eller 5 par strømper med støtte til fordelagtige priser – dette er et rigtig godt sted at starte, hvis du ikke har stiftet bekendtskab med strømper som disse før. 

 

Vi sidder klar ved telefonen eller på e-mail, for at hjælpe dig bedst muligt hvis du er i tvivl om dit valg. Vi forsøger at besvarer alle e-mails indenfor 24 timer på hverdage. Lørdag og søndag har vi lukket.

 

Mulighederne er mange, så kig dig omkring og find støttestrømpen, som passer til dig.

Hjemmelevering! Vi leverer pakken lige til din hoveddør eller postkasse!